12 mai, Ziua internațională a asistentului medical

La mulți ani, dragi colegi si colege, asistenți medicali!

Cu acest prilej ne exprimăm, încă o dată, recunoștința și respectul nostru față de activitatea asistenților medicali pentru efortul depus în asigurarea asistenței medicale.
Fiti mândri de profesia voastra fiindca nu există una mai generoasă si mai plina de satisfacții! Va felicitam pentru profesionalism, curaj, dedicare si altruism!
Va dorim sanatate și multe satisfacții în munca depusă!

În fiecare an, Consiliul Internațional al Asistenților Medicali alege o temă pentru Ziua Internațională a Asistentului Medical, ce se sărbătorește la data de 12 mai, ziua de naștere a celebrei Florence Nightingale. 
În ultimii doi ani am sărbătorit vocea profesiei asistentului medical, cu teme precum “Asistenții medicali: O voce pentru conducere” (2017) și dreptul fundamental al omului la sănătate (2018).

În 2019 privim vocea asistentului medical din perspectiva temei “Sănătățea pentru toți”. În fiecare zi, asistenții medicali din România și întreaga lume, susțin accesul tuturor la servicii medicale în cele mai provocatoare circumstanțe și de multe ori cu resurse limitate.

#spitalbarlad2019 #proudtobenurse