ANUNT IMPORTANT!!!

Din data de 18.05.2020 activitatea Ambulatoriului Integrat din cadrul Spitalului Municipal de Urgenta ,,Elena Beldiman,, Bârlad, conform reglementarilor Ordinului 753/07.05.2020 va fi de 50%, raportat la activitatea din luna februarie 2020 (2 consultatii pe ora pe fiecare specialitate).

Obligatoriu se va respecta Algoritmul de triaj clinico-epidemiologic al pacientilor. Triajul epidemiologic se va efectua la intrarea in Ambulatoriu, si consta in completarea unui chestionar de triaj si masurarea temperaturii pacientilor.

Pacientul va purta obligatoriu masca si isi va dezinfecta mainile la intrarea in Ambulatoriu. Pacientii care se prezinta fara masca nu vor fi primiti la consultatie.

Se permite intrarea a 2 pacienti pentru fiecare cabinet, astfel incat sa nu se stationeze pe hol si in sala de asteptare, cu urmatoarele precizari: un pacient este in cabinet, altul asteapta pe hol.

Consultatiile se acorda in regim de programare telefonica cu 48 de ore inainte, la numarul de telefon 0235/416440, in intervalul orar 7-15, de luni pana vineri si vor fi efectuate de catre fiecare cabinet in parte.

Va rugam sa respectati orele de programare!

Va multumim pentru intelegere!

DCIM/100MEDIA/DJI_0191.JPG