Începutul unei colaborări fructuoase!

Astăzi 11 decembrie, Asociația Solidar a donat Spitalului Municipal de Urgență „Elena Beldiman” din Bârlad.
Asociația „SOLIDAR” reprezentată de către d-ul ing. Ionel Popa în calitate de președinte și voluntarii Andreea Adam și Larisa Ioana H C, a donat materiale sanitare în valoare de 15440 lei, Spitalului Municipal de Urgență „Elena Beldiman” Bârlad.
Unitatea spitalicească a fost reprezentată de către d-na Daniela Borș în calitate de manager, dl-ul Dr. Afteni Vladislav în calitate de coordonator medical și d-na Sarbu Cristina Manuela, director de îngrijiri.
Materialele sanitare s-au donat spre a fi folosite pentru bolnavii pe care spitalul îi are în grijă.
La acțiune a participat și d-na Alina Ciuperca, asistent medical comunitar din cadrul Directiei de Asistență Socială a Primăriei Bârlad.
Cu ocazia acțiunii de astăzi s-a stabilit crearea unui parteneriat între Asociația „SOLIDAR” și Spitalul Municipal de Urgență „Elena Beldiman” Bârlad, asociația asumându-și un rol de susținere materială a activității unității spitalicești, atunci când sursele de finanțare oficiale nu sunt suficiente.
Precizăm că materialele sanitare ne-au fost dăruite de către d-na doctor Ileana Vogel, medic de naționalitate română din Germania. De altfel, d-na Ileana Vogel nu este la prima ispravă de acest gen! Pentru sprijinul oferit de-a lungul timpului Asociația „SOLIDAR” i-a decernat titlul de membru onorific încă din anul 2017, în semn de aleasă prețuire și gratitudine, considerație și respect!
Dumnezeu să-i răsplătească generozitatea!
🤗😇🙏
Aura Aurescu


Începutul unei colaborări fructuoase!