MULTUMIM!

Știm cu toții cât de greu ne este să asistăm la suferința unui om. Spitalul este un loc dificil pentru multă lume, în special pentru persoanele bolnave și pentru familiile care le iubesc.

La inceputul acestei saptamani, un barladean, un om generos, discret, cu suflet mare, deschis la nevoile noastre de zi cu zi, a donat saptamana aceasta catre Spitalul municipal de Urgenta „Elena Beldiman” din Barlad, un numar de 32 de frigidere de ultima generatie, cu o capacitate neta de 250 l fiecare, clasa energetica A+.

In acest fel, fiecare salon din cadrul sectiei de medicina interna- nivel 4,  va beneficia de acest gest, dar si alte sectii din cadrul Spitalului, permițând astfel pacientilor sa isi pastreze alimentele si apa in stare proaspata, la temperatura optima si adecvata.

Suntem convinsi ca acest gest va aduce zambetul pe fata persoanelor care aveau mare nevoie de aceste frigidere, dar si sentimentul ca exista oameni cu suflet, pentru care Ei conteaza. 

In numele pacientilor, dar si a intregului colectiv de aici, VA MULTUMIM pentru umanitate! Dar si pentru consecventa cu care ne sunteti mereu APROAPE!