Noi medici la Spitalul de Urgență ,,Elena Beldiman” Bârlad

     De la 1 noiembrie, colectivului medical al Spitalului de Urgenta ,,Elena Beldiman” Bârlad i s-a alaturat inca doi medici in specialitatile ORL si oncologie.


     Astfel, in specialitatea ORL, domnul doctor Vitoroi Silvian, in vârstă de 37 de ani, originar din Republica Moldova, a absolvit cursurile Facultății de Medicină din Chișinău, după care a efectuat rezidențiatul la Spitalul Clinic Județean de Urgență ,,Sf. Spiridon” Iași. A făcut parte din colectivul medical al Spitalului Municipal ,,Sf. Ierarh dr.Luca” Onești, de unde a venit prin transfer la spitalul din Bârlad; speram ca si soția dumnealui, viitor medic specialist Boli Infecțioase, să se alăture in curand colectivului nostru de medici.

     Tot de la data de 1 noiembrie, specialitatea oncologie va avea inca un medic, doamna doctor Mădălina Rusu. Un specialist tânăr, dedicat profesiei sale, dna doctor a absolvit facultatea in cadrul UMF Iași, urmand apoi rezidențiatul la IRO Iași. In varsta de 32 de ani este originară din Dorohoi, căsătorită cu un medic și este mama a doi copii.

     Prin venirea dsale, se vor putea relua serviciile de oncologie din cabinetul din ambulator, oferind astfel posibilitatea luarii in evidenta de noi pacienti si eliberarii prescriptiilor medicale specifice.
    Le uram succes noilor colegi, alături de echipa noastra!