Spitalul Municipal de Urgenta “Elena Beldiman” Bârlad, continua procesul de înnoire a bazei materiale

Ca urmare a modificarilor legislative, respectiv aprobarea Legii 88/2023 si a normelor de aplicare ale acesteia, Spitalul Municipal de Urgenta “Elena Beldiman” Bârlad, continua procesul de înnoire a bazei materiale, achizitionand echipamente medicale in valoare de 1.131.262 lei , din care 1.013.400 lei surse alocate de catre Ministerul Sanatatii si  117.863 lei, surse alocate de catre Consiliul Local Barlad. Concret, aceste sume au fost redistribuite din cota de TVA aferenta primei achizitii de echipamente prezentata in luna iulie si august 2023.

Din dorința de a oferi pacienților noștri un diagnostic și un tratament corect, vom continua să investim în aparatură de ultima generație și în pregătirea personalului medical.

Îmbunătățirea calității vieții pacienților este principalul nostru obiectiv; cu ajutorul echipamentelor medicale și a profesionistilor din unitatea noastră, reușim să oferim servicii medicale la un standard tot mai înalt. Echipa spitalului bârlădean își dorește să inspire încredere și siguranță, prin crearea unui mediu în care evoluția tehnologiei are un rol principal în îmbunătățirea calității vieții.