Tehnicile de ultimă generație, abordarea modernă a infectiilor spitalicești!!!

Tehnicile de ultimă generație, abordarea modernă a infectiilor spitalicești!!!

Spitalul Municipal de Urgență Bârlad efectuează în această perioadă un test clinic a unui Robot de dezinfecție, HyperLight, un dispozitiv special conceput pentru a preveni infectiile asociate asistenței medicale prin intermediul unei metode de dezinfectare cu Iradiere Ultravioletă Germicidă.
Este dovedit clinic ca robotul este capabil să distrugă peste 99,99% din microorganisme, inclusiv bacteriile, virusurile si agentii patogeni, inclusiv organismele rezistente la multiple medicamente,pe o raza de 3 metri in 15 min, nu emite ozon si nu lasa reziduuri, fiind astfel complet ecologic. Este usor de manevrat, prezinta un sistem de control wireless prin tabletă si poate fi amplasat in orice spatiu care necesita dezinfectie.
Îmbunătățește igiena ambientului, protejează pacienții și cadrele medicale, reduce infectiile asociate domeniului sanitar, crescând astfel calitatea actelor medicale.
Unitatea noastra implementează constant măsuri de reducere a infectiilor spitalicești si de reducere a consumului de antibiotice, iar tehnologia folosita de Robotul de Dezinfectare Hyper Ligt este una din cele mai moderne si eficiente masuri adoptate de spitalele din întreaga lume.

Publicată de Spitalul Municipal de Urgență pe Miercuri, 10 iulie 2019